keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Turisteilua

Pimeässä ja lämpimässä illassa hotellin baarissa istuen on hyvä kirjoitella päivän tapahtumista. Lähes tyhjälle salille esiintyy yksinäinen laulajatar ja koko sisäpihakin soi.
Tämä päivä meni suomalaista ryhmämatkaajaa leikkien. Heti herättyä piti suunnata suihkuun nihkeän yön jälkeen. Aamupalalla oli paljon väkeä ja tarjoilijat kiisivät eestaas siivoten pöytiä minkä kerkesivät.
Sää oli heti aamusta aurinkoinen, niin päätimme viettää aikaa altaalla. Uimaan meistä ei kukaan kuitenkaan uskaltaunut ja aurinkotuolitkin jäivät rauhaan. Altaan reunalla oli mukva istuskella ja kuunnella muiden puheenporinaa. Hikikin ehti tulla.
Pian oli pienen huoltotauon aika, jonka jälkeen lähdimme etsimään lounaspaikkaa. Se löytyikin viereisestä korttelista eli keskeltä turistialuetta. Ruokalistakin sisälsi lähinnä pitsaa ja muuta helppoa ruokaa. Päädyimme kuitenkin paellaan. Vaikka sekin oli selkeästi turistiannos, oli se silti hyvää. Merenelävät olivat tuoreita ja riisi mehevää.
Turistikierros jatkui käymällä läpi viereisen ostoskeskuksen liikkeitä. Sieltä löytyi matkamuistoja, vaatteita ja koruja joka lähtöön. Mitään ei tarttunut mukaan vaikka mieli teki. Matkan alkuvaiheessa ei ehkä kannata käyttää koko budjettia, varsinkaan turistikrääsään.
Tie ostoskeskuksen läpi ohjasi seuraavalle hiekkarannalle ja sitä reunustavalle bulevardille. Etsimme kioskin ja sieltä juotavaa ja jäätelöä. Rannalla oli pieni puistoalue, josta löytyi varjoakin. Istuskelimme siellä hetken ennen kuin etsimme tien kotiin päin rantapolkua seuraten.
Illallinen oli taas buffetissa, jossa sai mahansa täyteen muiden laumaeläinten seurassa.  Nyt siis istumme lähes tyhjässä baarissa kuunnellen täytemusiikkia, edessä teekupponen ja mojitolasi. Kummatkin tyhjänä.  Huomisen ohjelmasta ei tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti